Muutto edessä?

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat palvelee koko Suomen alueella

Muutto mielessä, mutta kyyti kateissa ja laatikot haussa? Me muutamme sinut! Tarjoamme muuttolaatikot, muuttomiehet ja kuljetuksen, jonka kyydissä kuorma kulkee turvallisesti ja luotettavasti koko Suomen alueella. Teemme muuttoja kaupungista toiseen, aina etelästä pohjoiseen. Toimipaikkamme sijaitsee Oulussa, jonka alueella voit tiedustella myös paikallismuuttoja. Olemme kaikkien muuttajien käytettävissä yksityishenkilöistä yrityksiin koko Suomen alueella. Kysäiseppä tarjous muutosta vaikka saman tien!

Muutot myös Pohjoismaihin

Jos tiesi vie vaikkapa Ruotsiin tai muuhun Pohjoismaahan, olemme oikea kumppani tekemään ulkomaanmuutotkin. Kyyti kyllä kulkee ja lasti pysyy kyydissä vahingoittumattomana. Lukaise lisää muutoista ulkomaille.

Ei ole yhdentekevää, kuka muuttoa puuhaa

Siksi muuttofirmaksi kannattaa valita tekijä, jolle pitkienkin matkojen muutot ovat tuttuja, jolla on käytössään riittävän suuri kalusto ja ohjaimissa tunnollisia ja ammattitaitoisia muuttomiehiä. Pietilä on kokenut pitkän linjan muuttofirma, jonka palveluun luottavat asiakkaat jopa kolmannessa polvessa. ”Aina on Pietilä muuttanut meidän perheen”, sanovat. Lisää yrityksestämme täällä.

Tavarankuljetus Torista isompaa tavaraa ostaville

Siinä missä Pietilän kyydissä kulkee muuttokuorma, kulkee myös tavara. Meidät voit tilata kuljettamaan esim. toisesta kaupungista ostamasi huonekalut. Kannattaa lukaista lisää ja kysyä tarjous!

Mistä mihin muuttosi suuntaa?

Helsinkiin, Vaasaan, Kokkolaan, Kuopioon tai minne tahansa muualle uusi osoitteesi johtaa, me hoidamme muuttosi mielellämme. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Yksi hinta = koko palvelu:

muuttolaatikot, muuttajat ja kuljetus.
Kuormat ja muutettava ympäristö ovat vakuutettuja.

Kysy lisää muutosta!