Muutto Jyväskylä

Muutto Jyväskylään tai muutto Jyväskylästä – se on jämpti, kun Pietilä hoitaa

Lähestyykö muutto Jyväskylään tai muutto Jyväskylästä jonnekin muualle? Saitko opiskelupaikan vai kutsuuko uusi työtehtävä uudessa kaupungissa? Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat tarjoaa sinulle edullisen muuttopalvelun! Meillä on huokeat muuttohinnat ja täydellinen palvelu, sillä saat meiltä muuttolaatikot, muuttomiehet ja muuttokuljetuksen kaikki samassa paketissa. Eikä alueen tarvitse olla Jyväskylä, se voi olla mikä tahansa muu kaupunki Keski-Suomessa tai muualla kotimaassa, jopa Pohjoismaissa. Pyydä tarjous muutosta vaikka heti!

Muutto sinne, missä uusi osoitteesi on

Teemme muuttoja kaupunkien välillä koko Suomen alueella, ainoastaan Oulun seudulla teemme alueen sisäisiä muuttoja. Muutot hoidetaan hyvällä kalustolla ja ammattitaitoisten muuttomiesten voimin. Muuttofirmallamme on takana vuosikymmenien kokemus, joten voit luottaa muuttosi tapahtuvan sujuvasti ja fiksusti.

Kotitalous tai yritys – muuta Pietilän matkassa!

Olemme tehneet vuosien saatossa lukemattomia yksityishenkilöiden, toimistojen ja virastojen muuttoja Jyväskylässä sekä koko maassa. Lähde toki sinäkin puuhaamaan muuttoa Pietilän kanssa! Ota yhteyttä ja tiedustele lisää.