Muutto ulkomaille

Hoidamme muutot Ruotsiin ja muihin Pohjoismaihin

Pietilän pojat ovat tottuneita muuttomiehiä niissäkin tapauksissa, kun on tehtävä muutto ulkomaille. Teemme muuttoja Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan kaikkialta Suomesta. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Espoossa, mutta lähtöosoitteellasi ei ole merkitystä. Muuttoautomme lähtee kera muuttomiesten liikkeelle, kunhan muutto on ensin suunniteltu ja sovittu kanssasi perusteellisesti. Kysy tarjous muutosta ulkomaille! Muuttohintamme ovat edulliset, ja kokemusta kyllä riittää.

Kokenut muuttofirma liikkeellä

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat ovat tehneet muuttoja ulkomaille ja Suomen sisällä jo vuosien ajan. Olemme muuttaneet niin kotitalouksia kuin yrityksiäkin, suuria ja pieniä. Asiakkaamme ovat pitäneet meitä luotto-muuttofirmanaan pitkään, toivomme saavamme sinustakin tyytyväisen muuttajan asiakaskuntaamme!

Onnistunut muutto ulkomaille

Meillä on hyvä muuttokalusto, ja kuormat sekä muutettava tilat on vakuutettu asianmukaisesti. Muutto ulkomaille sujuu turvallisesti ja luotettavasti koko matkan, oululaisella osaamisellamme. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää muutostasi!

Kysy lisää muutosta!