Se tuttu ja turvallinen muuttofirma

Pietilä on monen muuttajan luottofirma niin Oulussa kuin muuallakin Suomessa

”Aina on Pietilä muuttanut meidän perheen”. Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat on monelle tuttu ja hyväksi havaittu muuttofirma Oulussa ja koko Suomessa, jonka palvelun laatu on kirinyt sukupolvelta toiselle, kaupungista toiseen. Olemme koti- ja yritysmuuttoihin erikoistunut muuttofirma, joka on toiminut kuljetusalalla jo 50 vuoden ajan. Tänä päivänä teemme muuttoja koko Suomen alueella kaupungista toiseen, kotikonnuillamme Oulussa myös paikallisesti. Lisäksi teemme tavarankuljetuksia esim. tilanteissa, joissa asiakas on ostanut vaikkapa huonekaluja tai muuta suurempaa tavaraa.

Palvelu, jonka laatu kestää kilometristä toiseen

Ammattitaidolla ja hyvällä muuttoihin sekä kuljetuksiin soveltuvalla kalustolla pystytään tarjoamaan laadukasta palvelua. Meillä muuttoja puuhaavat kokeneet ja motivoituneet tekijät, jotka taittavat kilometrejä muuttokuorma mukanaan hyvillä mielin. Meille on tärkeää jäädä asiakkaidemme muistiin laatupalvelun muuttofirmana. Siksi räätälöimme muutot ja kuljetukset aina asiakkaidemme toiveista käsin, edullisin hinnoin! Kaikki kalustomme ja muutettava ympäristö ovat vakuutettuja.

Liity Pietilän tyytyväisiin asiakkaisiin

Meillä on ilo palvella – tarvitset muuttofirmaa sitten pitkän tai lyhemmän matkan muuttoihin ja tavarankuljetuksiin Oulun sisällä, saati kauempana. Jos haluat tietää lisää palveluistamme ja toiminnastamme, kysy vain reippaasti! Lukaise myös Etusivulta, mitä meistä kerrotaan.

Kysy lisää muutosta!