Muutto Tampereelle tai muutto Tampereelta – tee se Pietilän kyydissä

Yhteystiedot

Operaatio muutto Tampere tulossa? Tehtävän ratkaisee tuttu ja turvallinen Pietilä poikineen! Kokenut muuttofirmamme tarjoaa auttavat kädet, kun tiedossa on muutto Tampereelle tai muutto Tampereelta johonkin toiseen kaupunkiin.

 

Yrityksemme tekee muuttokuljetuksia koko Suomen alueella kaupunkien välillä, myös Pohjoismaihin asti. Meillä on hyvät hinnat ja hyvä palvelu – kannattaa kysäistä tarjousta muuttopalvelustamme!

Muuttolaatikot, muuttomiehet ja muuttokuljetus

Pietilä tarjoaa kaiken, mitä muuttosi tarvitsee laatikoista muuttomiehiin ja kuljetukseen. Jämerät muuttomiehemme kantavat, lastaavat ja kuljettavat tavarasi sinne, missä uusi osoitteesi sijaitsee – ja varmasti siinä aikataulussa kuin pitääkin. Kuorma pääsee perille turvallisesti ja luotettavasti.

Opiskelijamuuttoja, pienten ja suurten perheiden muuttoja, yritysmuuttoja

Kaikkia näitä muuttoja olemme tehneet ja teemme edelleen. Muuttopalvelumme hyvät kokemukset ovat kantautuneet vuosien saatossa yhä useamman muuttajan korviin ja siksipä meillä on vakiintunut, tyytyväinen asiakaskunta. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi asiakkaaksemme!


Löydämme varmasti sopivan muuttopaketin juuri sinulle, joten tiedustele ihmeessä muutollesi huokeaa hintaa. Sillä ei ole merkitystä, onko tähtäimessä muutto Tampereelle tai muualle Pirkanmaalle, pohjoisesta etelään, idästä länteen, minne tahansa – Pietilän pojat ovat valmiina palvelemaan.

Puhelinkuvake

Muutto Tampereelle tai muutto Tampereelta – pyydä tarjous muutolle!

Tavoitat meidät täältä