+358 40 500 7214

Pietilä & pojat on muuttopäivän pelastus

Muutto Helsinki

Muutto Helsinkiin tai muutto Helsingistä – päästä Pietilä puikkoihin

Edessä muutto, Helsinki kohteena? Kun on tehtävä muutto Helsinkiin tai sitä vastoin muutto Helsingistä pois, R. Pietilän pojat ovat palveluksessasi. Tarjoamme huokeat muuttohinnat sekä koti- että yritysmuutoille, ja täydellisen muuttopalvelun: muuttolaatikot, muuttomiehet ja kuljetuksen. Osoitteesi voi sijaita missä tahansa Suomessa tai missä tahansa pääkaupunkiseudulla kuten Espoossa tai Vantaalla, myös kauempana Uudellamaalla. Kysy muuton hintaa, pääsemme varmasti sopimukseen, joka sopii kukkarollesi!

Muuttoja kaupungista toiseen

Pietilän muuttokuormat kulkevat pitkin Suomea eri kaupunkien välillä. Ainoastaan Oulussa teemme muuttoja sisäisesti. Muutoin sillä ei ole merkitystä, tarvitsetko muuttoapua aivan etelän nokasta aina pohjoisen piireille asti. Myös Pohjoismaihin tehtävät muutot onnistuvat meiltä.

Perhe, opiskelija, yritys – pyydä tarjous muutto Helsinki -palvelusta!

Muuttotarjouksen voit pyytää kätevästi tarjouspyyntölomakkeella. Muutto Helsinkiin voi huimata helposti, jos pitää liikkua vaikkapa Kuusamosta etelän tienoille. Mutta ei Pietilän kyydissä. Me teemme muutot luotettavasti ja turvallisesti.

Kysy lisää muutosta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat
Taakakepintie 2
90650 OULU

Y-tunnus: 0490558-7
Puh: 040 500 7214

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.