+358 40 500 7214

Pietilä & pojat on muuttopäivän pelastus

Muutto Jyväskylä

Muutto Jyväskylään tai muutto Jyväskylästä – se on jämpti, kun Pietilä hoitaa

Lähestyykö muutto Jyväskylään tai muutto Jyväskylästä jonnekin muualle? Saitko opiskelupaikan vai kutsuuko uusi työtehtävä uudessa kaupungissa? Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat tarjoaa sinulle edullisen muuttopalvelun! Meillä on huokeat muuttohinnat ja täydellinen palvelu, sillä saat meiltä muuttolaatikot, muuttomiehet ja muuttokuljetuksen kaikki samassa paketissa. Eikä alueen tarvitse olla Jyväskylä, se voi olla mikä tahansa muu kaupunki Keski-Suomessa tai muualla kotimaassa, jopa Pohjoismaissa. Pyydä tarjous muutosta vaikka heti!

Muutto sinne, missä uusi osoitteesi on

Teemme muuttoja kaupunkien välillä koko Suomen alueella, ainoastaan Oulun seudulla teemme alueen sisäisiä muuttoja. Muutot hoidetaan hyvällä kalustolla ja ammattitaitoisten muuttomiesten voimin. Muuttofirmallamme on takana vuosikymmenien kokemus, joten voit luottaa muuttosi tapahtuvan sujuvasti ja fiksusti.

Kotitalous tai yritys – muuta Pietilän matkassa!

Olemme tehneet vuosien saatossa lukemattomia yksityishenkilöiden, toimistojen ja virastojen muuttoja Jyväskylässä sekä koko maassa. Lähde toki sinäkin puuhaamaan muuttoa Pietilän kanssa! Ota yhteyttä ja tiedustele lisää.

Kysy lisää muutosta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat
Taakakepintie 2
90650 OULU

Y-tunnus: 0490558-7
Puh: 040 500 7214

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.