+358 40 500 7214

Pietilä & pojat on muuttopäivän pelastus

Muutto Kajaani

Muutto Kajaaniin tai muutto Kajaanista – Pietilän kyydissä kelpaa vaihtaa maisemaa

Muutto Kajaaniin tai muutto Kajaanista käy helpointa tietä, kun tilaat muuton meiltä. Olemme kokenut muuttofirma, joka tarjoaa kaiken tarvittavan muuton tekemiseen: muuttolaatikot, muuttomiehet ja kuljetuksen. Teemme muuttoja koko Suomen alueella kaupungista toiseen, joten meille ei ole väliä, mikä vanha osoitteesi on ja missä uusi osoitteesi sijaitsee (alueen sisäisiä muuttoja teemme ainoastaan Oulun seudulla). Me hoidamme muuttosi sujuvin ja luotettavin käsin. Tarjoamme edullisen muuttokuljetuksenpyydä tarjous näppärästi lomakkeella!

Muutamme kodit ja yritykset

Pietilän muutto on kaikkien muuttopalvelu. Olemme paras kumppani opiskelijan muuttoon, pienten ja suurten perheiden muuttoon sekä yritysten ja virastojen muuttoon. Paljon tai vähän muutettavaa, me osaamme organisoida tilanteet parhaiten ja käsitellä muuttokuormaa oikein.

Kysäise rohkeasti, mitä muutto Kajaaniin maksaa

Tai mitä muutto kustantaa muualle Kainuun maakuntaan saati muihin Suomen sopukoihin, jopa Pohjoismaihin asti. Yhteystietomme löydät täältä. Jutellaan vähän lisää muuttosi yksityiskohdista!

Kysy lisää muutosta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat
Taakakepintie 2
90650 OULU

Y-tunnus: 0490558-7
Puh: 040 500 7214

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.