+358 40 500 7214

Pietilä & pojat on muuttopäivän pelastus

Muutto Kokkola

Muutto Kokkolaan tai muutto Kokkolasta – Pietilä vie kuormasi perille

Pietilä poikineen vie muuttokuormasi perille, kun muutto Kokkolaan kutsuu. Toki hoidamme muuttosi myös silloin, kun edessä on muutto Kokkolasta johonkin toiseen kaupunkiin. Muuttofirmamme kulkee ympäri Suomen eri kaupunkien välillä tehden koti- ja yritysmuuttoja kunnon kaluston ja ammattitaitoisten muuttomiesten voimin. Vai onko uusi/vanha osoitteesi jossakin muualla Keski-Pohjanmaalla kuin Kokkolassa? Sekään ei ole ongelma sillä toimimme koko Suomen alueella. Kysäise toki meiltä muuttotarjous. Tarjoamme edullisen muuttopalvelun!

Muuttolaatikot, muuttomiehet ja muuttokuljetus

Ilman kunnon pakkaustarvikkeita, kantajia ja kuljettajia ei mikään muutto onnistu. Kun ulkoistat muuton meille, kaikki muuttoon liittyvä järjestely helpottuu. Me tarjoamme muuttolaatikot, riuskat muuttomiehet ja kuljetuksen. Ajamme kuormasi sinne minne pitääkin, silloin kuin pitääkin ja pääset aloittamaan kodin kuntoon laittamisen paljon vähemmällä vaivalla.

Laita muistiin muutto Kokkola -palvelu

Muutto Kokkola ja Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat – kirjaa nämä ylös, niin tiedät kelle pirauttaa, kun muuttoa pitää alkaa suunnitella. Muuttopalveluumme on luotettu jo vuosien, luota sinäkin! Kerromme mielellämme lisää, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Kysy lisää muutosta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat
Taakakepintie 2
90650 OULU

Y-tunnus: 0490558-7
Puh: 040 500 7214

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.