+358 40 500 7214

Pietilä & pojat on muuttopäivän pelastus

Muutto Kuopio

Muutto Kuopioon tai muutto Kuopiosta – kuka muu muka kuin Pietilä poikineen

Suunnitteilla muutto, Kuopio määränpäänä? Jos uusi koti tai työpaikka vie Savon seuduille, voit turvautu Pietilän muuttokuljetukseen. Muuttopalvelumme on käytettävissäsi tietysti myös silloin, kun muutto Kuopiosta pois alkaa olla ajankohtainen. Teemme muuttoja kaupungista toiseen kaikkialla Suomessa, myös Pohjoismaihin. Tarjoamme edulliset muuttohinnat ja palvelun, joka sisältää samalla hinnalla niin muuttolaatikot, muuttomiehet kuin kuljetuksen. Voit kysyä tarjousta muutosta vaikka saman tien!

Yrityksille, opiskelijoille, perheille

Kelle tahansa, jolla muutto on edessä! Kokenut muuttofirmamme organisoi muuttosi mahdollisimman kustannustehokkaasti, ja huolehtii lastin pääsystä perille sovittuun aikaan. Muutto kuormittaa muutoinkin, joten teemme parhaamme, jotta selviäisit urakasta mahdollisimman vähällä.

Mielessä muutto, Kuopio kohteena?

Tartu saman tien luuriin ja soita meille! Lähdetään pikaisesti pohtimaan, miten muuttosi saadaan järjestettyä parhain päin. Tiesitkö, että vaikka teemme muuttoja vain kaupunkien välillä, Oulun seudulla muutot onnistuvat myös paikallisesti? Lue lisää.

Kysy lisää muutosta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat
Taakakepintie 2
90650 OULU

Y-tunnus: 0490558-7
Puh: 040 500 7214

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.