+358 40 500 7214

Pietilä & pojat on muuttopäivän pelastus

Muutto Kuusamo

Muutto Kuusamoon tai muutto Kuusamosta – Pietilä on muutossa mukana

Kun Kuusamo kutsuu, pirauta Pietilän pojille! Muutto Kuusamoon, muutto Kuusamosta tai mistä tahansa Pohjois-Pohjanmaan alueelta on tilaisuus käyttää muuttofirmamme näppärää muuttopalvelua. Muutamme irtaimistosi osoitteesta toiseen, haluat muuttaa sitten uuden työpaikan tai opiskelupaikan perässä tai ihan muuten vain. Teemme koti- ja yritysmuuttoja koko Suomen alueella kaupungista toiseen. Kysy edullista tarjousta muutto Kuusamo -palvelustamme, meiltä löytyy varmasti sopiva hinta juuri sinulle!

Meiltä muuttolaatikot, muuttomiehet ja muuttokuljetus

Nämä kaikki varaamme sinulle halutessasi. Meillä on pitkä kokemus muutoista, joten tiedämme miten muuttaminen sujuu mahdollisimman kustannustehokkaasti, sujuvasti ja turvallisesti. Voit luottaa siihen, mitä kanssamme olet sopinut.

Minne tiesi vie, me tulemme mielellämme apuun

Muutto Kuusamoon, Ouluun, Helsinkiin tai jonnekin muualle Suomeen. Tulemme auttamaan sinua ja kuljettamaan tavarasi vanhasta osoitteesta uuteen. Muistathan, että muutamme nimenomaan kaupungista toiseen. Alueen sisäisiä muuttoja teemme ainoastaan Oulussa. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin jutellaan lisää muuttoa koskevista toiveistasi!

Kysy lisää muutosta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat
Taakakepintie 2
90650 OULU

Y-tunnus: 0490558-7
Puh: 040 500 7214

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.