+358 40 500 7214

Pietilä & pojat on muuttopäivän pelastus

Muuttokuljetus Oulu

Muuttokuljetus Ouluun tai Oulusta pois – Pietilä on muuttojen mestari

Onko uusi osoite Oulussa vai käykö muutto Oulusta muualle? Muuttokuljetus Ouluun tai sieltä pois onnistuu Muuttokuljetukset R. Pietilä & Poikien avulla. Olemme kokenut muuttofirma, jonka kanssa muutot sujuvat tottunein käsin. Teemme muuttokuljetuksia koko Suomen alueella kaupungista toiseen, mutta Oulun seudulla myös paikallisesti. Muutot Pohjoismaihinkin onnistuvat. Muuttopalvelumme on varmasti kilpailukykyinen, joten kysäise ihmeessä tarjousta muutostasi!

Kaikille sopiva muuttofirma

Opiskelijoille, suurille perheille, pienille perheille, yksin ja kaksin eläville, työpaikan perässä muuttaville, yrityksille ja virastoille – kaikille niille tahoille, joilla muutto on edessä. Meiltä saa muuttolaatikot, muuttomiehet ja muuttokuljetuksen sinne, missä uusi osoite on. Organisoimme pienet ja suuret muutot järkevästi ja kustannustehokkaasti.

Muuttokuljetus kuntoon, suunta Ouluun

Käy muuttokuljetus Ouluun tai Oulusta muualle Suomeen, tiedustele tarpeisiisi sopivaa muuttoa meiltä. Muuttaminen käy aina mukavammin, kun kumppanina on luotettava muuttoalan yritys. Ota yhteyttä!

Kysy lisää muutosta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat
Taakakepintie 2
90650 OULU

Y-tunnus: 0490558-7
Puh: 040 500 7214

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.