+358 40 500 7214

Pietilä & pojat on muuttopäivän pelastus

Muutto Raahe

Muutto Raaheen tai muutto Raahesta – reilu muuttopalvelu Pietilältä

Suunnitteilla muutto, Raahe osoitteena – täydellisen muuttopalvelun saat Pietilältä ja pojilta! Tarjoamme muuttolaatikot, muuttomiehet ja kuljetuksen, minkä ansiosta muutto tuntuu heti kevyemmältä operaatiolta. Sillä ei ole merkitystä, onko kyseessä muutto Raahesta tai Raaheen, kenties jollekin muulle Pohjois-Pohjanmaan alueelle tai muuhun kaupunkiin, meiltä kannattaa kysyä reilua tarjousta. Teemme muuttoja kaupungista toiseen koko Suomen alueella, jopa Pohjoismaihin asti.

Teemme yritys- ja kotimuutot

Kokeneena muuttofirmana olemme tehneet monia kotien, toimistojen ja virastojen muuttoja. Organisoimme niin suuret kuin pienet muutot kustannustehokkaasti ja sujuvasti. Monet sukupolvet ovat luottaneet muuttopalveluumme. ”Aina on Pietilä muuttanut meidän perheen”, ovat asiakkaamme sanoneet.

Muista muutto Raahe ja R. Pietilä

Näin tiedät heti, kehen ottaa yhteyttä. Pietilä järjestää muuttosi edullisesti Raaheen tai mihin tahansa muuhun Suomen kaupunkiin. Jutellaan siis lisää ja laitetaan muuttourakka yhdessä liikkeelle! Yhteydenottoon pääset tästä.

Kysy lisää muutosta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat
Taakakepintie 2
90650 OULU

Y-tunnus: 0490558-7
Puh: 040 500 7214

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.