+358 40 500 7214

Pietilä & pojat on muuttopäivän pelastus

Muutto Tampere

Muutto Tampereelle tai muutto Tampereelta – tee se Pietilän kyydissä

Operaatio muutto Tampere tulossa? Tehtävän ratkaisee tuttu ja turvallinen Pietilä poikineen! Kokenut muuttofirmamme tarjoaa auttavat kädet, kun tiedossa on muutto Tampereelle tai muutto Tampereelta johonkin toiseen kaupunkiin. Yrityksemme tekee muuttokuljetuksia koko Suomen alueella kaupunkien välillä, myös Pohjoismaihin asti. Meillä on hyvät hinnat ja hyvä palvelu – kannattaa kysäistä tarjousta muuttopalvelustamme!

Muuttolaatikot, muuttomiehet ja muuttokuljetus

Pietilä tarjoaa kaiken, mitä muuttosi tarvitsee laatikoista muuttomiehiin ja kuljetukseen. Jämerät muuttomiehemme kantavat, lastaavat ja kuljettavat tavarasi sinne, missä uusi osoitteesi sijaitsee – ja varmasti siinä aikataulussa kuin pitääkin. Kuorma pääsee perille turvallisesti ja luotettavasti.

Opiskelijamuuttoja, pienten ja suurten perheiden muuttoja, yritysmuuttoja

Kaikkia näitä muuttoja olemme tehneet ja teemme edelleen. Muuttopalvelumme hyvät kokemukset ovat kantautuneet vuosien saatossa yhä useamman muuttajan korviin ja siksipä meillä on vakiintunut, tyytyväinen asiakaskunta. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi asiakkaaksemme!

Löydämme varmasti sopivan muuttopaketin juuri sinulle, joten tiedustele ihmeessä muutollesi huokeaa hintaa. Sillä ei ole merkitystä, onko tähtäimessä muutto Tampereelle tai muualle Pirkanmaalle, pohjoisesta etelään, idästä länteen, minne tahansa – Pietilän pojat ovat valmiina palvelemaan.

Kysy lisää muutosta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat
Taakakepintie 2
90650 OULU

Y-tunnus: 0490558-7
Puh: 040 500 7214

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.