+358 40 500 7214

Pietilä & pojat on muuttopäivän pelastus

Muutto Vaasa

Muutto Vaasaan tai muutto Vaasasta – Pietilä muuttaa sinut

Uusi osoite Vaasa, muutto siis tulossa? Muuttoon liittyy paljon tehtävää ja järjestettävää, jossa Pietilä auttaa mielellään. Muuttofirmamme käsiin voit luottaa sen päivän, kun tavoitteena on muutto Vaasaan, muutto Vaasasta tai muualta Pohjanmaan alueelta. Teemme muuttoja koko Suomen alueella kaupungista toiseen, myös Pohjoismaihin. Tarjoamme sinulle muuttolaatikot, miehet ja kuljetuksen – siis täyden palvelun muuton. Kysy edullista tarjousta muuttoasi varten!

Kaikkien muuttajien muuttofirma

Niin kotitalouksien, yritysten, perheiden, opiskelijoiden kuin kenen tahansa muunkin muuttajan. Olemme tehneet paljon muuttokuljetuksia vuosikymmenten aikana, sekä pieniä että suuria, ja siksi monet valitsevatkin meidät hoitamaan muuttonsa. Meiltä saa aina luotettavaa ja kustannustehokasta palvelua, jossa asiakkaan tyytyväisyys on ykkössijalla.

Muutto sujuu, kun Pietilä on puikoissa

Kun edessä on muutto Vaasaan (tai jonnekin muualle Suomeen), kirjaa ylös Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat! Silloin muuttoapu löytyy nopeasti. Lähdemme mielellämme suunnittelemaan ja toteuttamaan muuttoasi sinulle sopivien aikataulujen mukaan. Kysäise lisää, niin jutellaan toiveistasi.

Kysy lisää muutosta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat
Taakakepintie 2
90650 OULU

Y-tunnus: 0490558-7
Puh: 040 500 7214

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.