+358 40 500 7214

Pietilä & pojat on muuttopäivän pelastus

Muutto Oulu

Muutto Oulun alueella paikallisesti

R. Pietilä poikineen hoitaa muutot kaupungista toiseen koko Suomen alueella ja Pohjoismaissa, mutta teemme Oulussa muuttoja myös paikallisesti. Muutto Oulun seudulla kattaa alueet Ii, Haukipudas, Kello, Kiiminki, Ylikiiminki, Oulunsalo, Hailuoto, Kempele, Liminka, Tyrnävä, Muhos ja Utajärvi. Missä uusi osoitteesi on? Kerro meille, niin lähdemme vaikka saman tien suunnittelemaan muuttoasi. Teemme sekä koti- että yritysmuuttoja. Pyydä huokeahintainen tarjous muutosta!

Saisiko olla täydellinen muuttopalvelu?

Muuttolaatikot, muuttomiehet ja kuljetus, olkaa hyvä. Sinä pakkaat tavarat, me kannamme ja lastaamme ne kuorma-autoon ja kuljetamme uuteen osoitteeseesi. Toki hoidamme myös kuorman purkamisen ja vielä varsin ripeästi, kun on päästy perille. Räätälöimme muuton sellaiseen muotoon, joka on sinulle paras.

Luota muutto kokeneen firman käsiin

Meiltä saat muuton, johon voit todella luottaa. Meillä on pitkäaikaisia yksityis- ja yritysasiakkaita, hyvä kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta. Kun jotain sovitaan, siitä ei luisteta.

Tehtävänä muutto, Oulu alueena? Olemme muuttajan paras kumppani. Tiedustele muuton hintaa!

Kysy lisää muutosta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat
Taakakepintie 2
90650 OULU

Y-tunnus: 0490558-7
Puh: 040 500 7214

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.