+358 40 500 7214

Pietilä & pojat on muuttopäivän pelastus

Muutto ulkomaille

Hoidamme muutot Ruotsiin ja muihin Pohjoismaihin

Pietilän pojat ovat tottuneita muuttomiehiä niissäkin tapauksissa, kun on tehtävä muutto ulkomaille. Teemme muuttoja Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan kaikkialta Suomesta. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Espoossa, mutta lähtöosoitteellasi ei ole merkitystä. Muuttoautomme lähtee kera muuttomiesten liikkeelle, kunhan muutto on ensin suunniteltu ja sovittu kanssasi perusteellisesti. Kysy tarjous muutosta ulkomaille! Muuttohintamme ovat edulliset, ja kokemusta kyllä riittää.

Kokenut muuttofirma liikkeellä

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat ovat tehneet muuttoja ulkomaille ja Suomen sisällä jo vuosien ajan. Olemme muuttaneet niin kotitalouksia kuin yrityksiäkin, suuria ja pieniä. Asiakkaamme ovat pitäneet meitä luotto-muuttofirmanaan pitkään, toivomme saavamme sinustakin tyytyväisen muuttajan asiakaskuntaamme!

Onnistunut muutto ulkomaille

Meillä on hyvä muuttokalusto, ja kuormat sekä muutettava tilat on vakuutettu asianmukaisesti. Muutto ulkomaille sujuu turvallisesti ja luotettavasti koko matkan, oululaisella osaamisellamme. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää muutostasi!

Kysy lisää muutosta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat
Taakakepintie 2
90650 OULU

Y-tunnus: 0490558-7
Puh: 040 500 7214

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.