+358 40 500 7214

Pietilä & pojat on muuttopäivän pelastus

Muuttopalvelu yrityksille

Pietilä toteuttaa yritysmuutot koko Suomen alueella

Muuttopalvelumme on yrityksesi käytettävissä, kun toimitilat vaihtavat osoitetta. Olemme muuttaneet vuosien saatossa paljon toimistoja ja virastoja, ja muutamme mielellämme myös sinunkin yrityksesi. Muuttopalvelu on käytettävissä silloin, kun muutat kaupungista toiseen missä tahansa Suomessa tai kun tarvitset paikallismuuttoa Oulun alueella. Käytössämme on kunnon muuttokalusto ja ammattitaitoiset muuttomiehet, jotka hoitavat kuorman perille turvallisesti ja luotettavasti. Pyydä yrityksellesi tarjous muutosta!

Täydellinen muuttopalvelu

Tarjoamme muuttopalvelun muuttolaatikoilla, muuttomiehillä ja muuttokuljetuksella. Yritysmuutto voi sisältää paljon arvokastakin tavaraa ja nopeaa toimintaa, joka luonnistuu Pietilän pojilta. Meillä on kyllä kokemusta ja ammattitaitoa tehdä haastavatkin muutot.

Kysy yrityksellesi sopivaa muuttopalvelua

Pyydä tarjous suoraan tai tiedustele tarkemmin ottamalla yhteyttä. Löydämme varmasti kaikin puolin sopivan muuttopalvelun vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Meiltä saat muutot kattamaan kaikki kotimaan kaupungit, aina Oulusta pohjoiseen ja etelään. Teemme toki muuttoja myös kotitalouksille!

Kysy lisää muutosta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat
Taakakepintie 2
90650 OULU

Y-tunnus: 0490558-7
Puh: 040 500 7214

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.