+358 40 500 7214

Pietilä & pojat on muuttopäivän pelastus

Tavarankuljetus esim. huonekaluille koko Suomessa

Tavarankuljetus kulkee vaikka Oulusta Helsinkiin

Ostitko toiselta paikkakunnalta huonekalun tai jonkin muun suuremman tavaran, jolle tarvitset turvallisen kuljetuksen? Pietilän tavarankuljetus vastaa juuri tähän tarpeeseen. Voimme kuljettaa huonekalut ja muut vastaavat tavarat esimerkiksi Oulusta Helsinkiin tai muualle Suomeen – sinne, missä kuljetusta tarvitaan. Kuljetuskalustomme ja muutettavat tilat ovat vakuutettuja, joten voit luottaa tavarankuljetuksen tapahtuvan varmoin ottein. Pyydä tarjous tavarankuljetuksesta!

Kuljetuksia yli 50 vuoden ajan

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat on kokenut kuljetusalan yritys. Olemme tehneet kuljetuksia Suomessa jo yli 50 vuoden ajan. Kokemus puhuu puolestaan, minkä asiakkaammekin ovat huomanneet. Muutot ja tavarankuljetukset ovat aina sujuneet onnistuneesti ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä.

Sovitaan tarkemmin tavarasi kuljetuksesta

Voit kysyä meiltä lisää tavarankuljetuksesta ja kertoa tarkemmin, mistä mihin ja millaiselle tavaralle kuljetusta tarvitset. Meillä on toimipaikat Oulussa ja Espoossa, joista käsin operoimme kuljetuksia kaikkialle Suomeen.

Kysy lisää muutosta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat
Taakakepintie 2
90650 OULU

Y-tunnus: 0490558-7
Puh: 040 500 7214

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.