+358 40 500 7214

Pietilä & pojat on muuttopäivän pelastus

Se tuttu ja turvallinen muuttofirma

Pietilä on monen muuttajan luottofirma niin Oulussa kuin muuallakin Suomessa

”Aina on Pietilä muuttanut meidän perheen”. Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat on monelle tuttu ja hyväksi havaittu muuttofirma Oulussa ja koko Suomessa, jonka palvelun laatu on kirinyt sukupolvelta toiselle, kaupungista toiseen. Olemme koti- ja yritysmuuttoihin erikoistunut muuttofirma, joka on toiminut kuljetusalalla jo 50 vuoden ajan. Tänä päivänä teemme muuttoja koko Suomen alueella kaupungista toiseen, kotikonnuillamme Oulussa myös paikallisesti. Lisäksi teemme tavarankuljetuksia esim. tilanteissa, joissa asiakas on ostanut vaikkapa huonekaluja tai muuta suurempaa tavaraa.

Palvelu, jonka laatu kestää kilometristä toiseen

Ammattitaidolla ja hyvällä muuttoihin sekä kuljetuksiin soveltuvalla kalustolla pystytään tarjoamaan laadukasta palvelua. Meillä muuttoja puuhaavat kokeneet ja motivoituneet tekijät, jotka taittavat kilometrejä muuttokuorma mukanaan hyvillä mielin. Meille on tärkeää jäädä asiakkaidemme muistiin laatupalvelun muuttofirmana. Siksi räätälöimme muutot ja kuljetukset aina asiakkaidemme toiveista käsin, edullisin hinnoin! Kaikki kalustomme ja muutettava ympäristö ovat vakuutettuja.

Liity Pietilän tyytyväisiin asiakkaisiin

Meillä on ilo palvella – tarvitset muuttofirmaa sitten pitkän tai lyhemmän matkan muuttoihin ja tavarankuljetuksiin Oulun sisällä, saati kauempana. Jos haluat tietää lisää palveluistamme ja toiminnastamme, kysy vain reippaasti! Lukaise myös Etusivulta, mitä meistä kerrotaan.

Kysy lisää muutosta!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat
Taakakepintie 2
90650 OULU

Y-tunnus: 0490558-7
Puh: 040 500 7214

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Muuttokuljetukset R. Pietilä & Pojat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.